Island Innovator skal bore på britisk sektor

Island Drilling har mottatt kontrakt fra det britiske operatørselskapet CNOOC (Nexen) for boring på britisk side West of Shetland Kontrakten har en varighet på 60 dager firm og opsjoner med oppstart i Juni.

Pressemelding fra Island Drilling Company AS

“Island Drilling Company AS er glad for å kunne annonsere at selskapet har blitt tildelt en kontrakt med CNOOC Petroleum Europe Limited, et heleid datterselskap av CNOOC Limited, for å bore en brønn på Howick prospektet, som ligger vest av Shetland, blokk 206/21.

Programmert boreoppstart er andre kvartal 2019. Island Drilling Management vil stå ansvarlig for å drifte operasjonen av Island Innovator.

Island Drilling Company AS takker for at Island Innovator har blitt valgt til dette boreoppdraget.

CNOOC Petroleum Europe Limited er operatør for Howick lisensen med 100% eierandel.

Sandsli22.03.2019

 

Press release from Island Drilling Company AS

“Island Drilling Company AS is pleased to announce that the company has been awarded a contract with CNOOC Petroleum Europe Limited, a wholly-owned subsidiary of CNOOC Limited, to drill one well on the Howick prospect, located West of Shetland, Block 206/21.

Drilling is scheduled to commence in Q2 2019. Island Drilling Management will be responsible for the operation of the Island Innovator.

Island Drilling Company AS is grateful that the Island Innovator has been chosen for this scope.

CNOOC Petroleum Europe Limited is the operator of Howick, holding a 100% interest.

Sandsli22.03.2019

RELATED NEWS

3rd OPTION EXERCISED BY TRIDENT ENERGY

Trident Energy has exercised one more option with Island Innovator. This is the third option being exercised and this option adds another 40 days to the contracted work. This optional work is on behalf of another operator in Equatorial Guinea.

Read More

OPTIONS EXERCISED BY TRIDENT ENERGY

Trident Energy has exercised two options with Island Innovator. The two options add another 85 days to the contracted work. The optional work is for development drilling and workover in Equatorial Guinea.

Read More

ISLAND INNOVATOR IN TRANSIT

Island Drilling Company has temporarily left Mauritania and Tullow Oils to sail to Hanøytangen, Norway to prepare for our next contract with Dana Petroleum in the UK.

Read More