Island Innovator er på Hanøytangen for klassing

Island Drilling har overtatt management på Island Innovator og bemanner riggen med eget mannskap og ny boreorganisasjon. Riggen gjennomgår nå klassing av brønnkontrollutstyr kraner og skrog samt ytterligere vinterisering før den går ut på ny kontrakt

RELATED NEWS

3rd OPTION EXERCISED BY TRIDENT ENERGY

Trident Energy has exercised one more option with Island Innovator. This is the third option being exercised and this option adds another 40 days to the contracted work. This optional work is on behalf of another operator in Equatorial Guinea.

Read More

OPTIONS EXERCISED BY TRIDENT ENERGY

Trident Energy has exercised two options with Island Innovator. The two options add another 85 days to the contracted work. The optional work is for development drilling and workover in Equatorial Guinea.

Read More

ISLAND INNOVATOR IN TRANSIT

Island Drilling Company has temporarily left Mauritania and Tullow Oils to sail to Hanøytangen, Norway to prepare for our next contract with Dana Petroleum in the UK.

Read More