Island Innovator er på Hanøytangen for klassing

Island Drilling har overtatt management på Island Innovator og bemanner riggen med eget mannskap og ny boreorganisasjon. Riggen gjennomgår nå klassing av brønnkontrollutstyr kraner og skrog samt ytterligere vinterisering før den går ut på ny kontrakt

RELATED NEWS

ISLAND INNOVATOR IN TRANSIT

Island Drilling Company has temporarily left Mauritania and Tullow Oils to sail to Hanøytangen, Norway to prepare for our next contract with Dana Petroleum in the UK.

Read More

OPTIONAL WORK EXERCISED BY PETROFAC

Petrofac has exercised its contracted rig hire option on one (1) further well as Well Management Contractor for the Tullow P&A campaign on PSC-A Banda and PSC-B Tiof Wells offshore Mauritania. The total work is now for five (5) well re-entries.

Read More