Island Innovator er på Hanøytangen for klassing

Island Drilling har overtatt management på Island Innovator og bemanner riggen med eget mannskap og ny boreorganisasjon. Riggen gjennomgår nå klassing av brønnkontrollutstyr kraner og skrog samt ytterligere vinterisering før den går ut på ny kontrakt

RELATED NEWS

OPTIONAL WORK EXERCISED BY PETROFAC

Petrofac has exercised its contracted rig hire option on one (1) further well as Well Management Contractor for the Tullow P&A campaign on PSC-A Banda and PSC-B Tiof Wells offshore Mauritania. The total work is now for five (5) well re-entries.

Read More

CONTRACT AWARD WITH DANA PETROLEUM (E&P) LIMITED

Island Drilling Company is pleased to announce that we have signed a contract with Dana Petroleum (E&P) Limited to provide the Island Innovator drilling unit and associated services for a work program in the UK in 2023. The commencement is in April 2023.

Read More